Vuurwerk Twenterand,Westerhaar,Vriezenveen

Het goedkoopste vuurwerk in de regio Twenterand en Westerhaar-Vriezenveen vind u bij Grenzland-markt Itterbeck. Steeds meer Nederlanders komen rond de jaarwisseling even de grens over om hun vuurwerk in Duitsland te kopen. En gelijk hebben ze het vuurwerk bij onze oosterburen is niet alleen mooier maar ook nog een stuk goedkoper vuurwerk te koop dan bij de vuurwerk winkel in Twenterand.

Bekijk hier ons uitgebreide vuurwerk assortiment.
vuurwerk Twenterand en Westerhaar,Vriezenveen

Grenzland-Markt Itterbeck – vuurwerk kopen in Duitsland.
Hauptstraße 10
49847 Itterbeck
Telefoon: 0049(0) 59 48 / 2 07
Website : http://www.grenzland-markt.de/startseite-itterbeck.php
eMail: itterbeck@grenzland-markt.de
Afstand vanaf  Westerhaar-Vriezenveen slechts 23 km.

Goedkoper knallen tijdens jaarwisseling 2013.
Over het algemeen kun je stellen dat vuurwerk bij Grenzland-markt Itterbeck gemiddeld 30% goedkoper is met uitschieters tot 50% in vergelijking met de goedkoopste vuurwerkwinkels in Twenterand.

Vuurwerk Twenterand 2013.
Zoekt u een goedkope vuurwerk winkel in regio Twenterand kom naar Grenzland-markt Itterbeck op slechts 13 km rijden betaald u de helft minder voor mooier en krachtiger vuurwerk.Een bezoekje aan de Grenzland-markt in Itterbeck Duitsland zorgt ervoor dat u een stuk goedkoper de jaarwisseling uitschiet. En als u slim bent koopt u de drank en gaat u even goedkoop tanken zo bespaart u nog meer.Grenzland-markt de vuurwerk winkel in de regio Twenterand.

Twenterand is een gemeente in Twente en Salland, in de provincie Overijssel. De gemeente is voortgekomen uit de gemeenten Den Ham en Vriezenveen. Op 1 februari 2012 woonden er in de gemeente 33.977 mensen (bron: CBS) op een oppervlakte van 108,17 km². De gemeente Twenterand maakt deel uit van het kaderwetgebied Regio Twente.

De gemeente Twenterand,Westerhaar-Vriezenveen heeft binnen haar gemeentegrenzen een uniek natuurgebied genaamd De Engbertsdijksvenen, het bevindt zich ten oosten van de plaats Westerhaar-Vriezenveensewijk.Het is een uniek hoogveengebied van ca. 1000 hectare dat een Europees beschermde status heeft, Natura 2000 genaamd.

Tussen 1880 en 1950 is het gebied eerst op kleine schaal verveend door grondeigenaren om te voorzien in de eigen behoefte aan brandstof, het veen werd namelijk gebruikt als product om o.a. kachels op te laten branden. Later is het gebied op grote schaal verveend en per schip afgevoerd via Vriezenveensche wijk, het latere Westerhaar-Vriezenveensewijk, om het veen te gebruiken als brandstof in de steden en fabrieken. Nog veel later werd het gebruikt als grondverbetering, ook wel potgrond genoemd.

Door deze vervening heeft het gebied De Engbertsdijksvenen grotendeels haar unieke karakter gekregen. Het is één van de weinige plaatsen in Nederland waar nog actief hoogveen te vinden is. Het beheer is in handen van Staatsbosbeheer.

Gemeente Twenterand bestaat uit de volgende plaatsen,dorpen en kernen :

Bruinehaar-Garstelanden-Geerdijk-Hallerhoek-Den Ham-De Linde-Magele-Meer-Noord Meer-De Pollen-Vriezenveen-Vroomshoop-Weitemanslanden-Westerhaar Vriezenveensewijk-Westerhoeven