Vuurwerk Dalfsen

Het goedkoopste vuurwerk in de regio Dalfsen vind u bij Grenzland-markt Wielen. Steeds meer Nederlanders komen rond de jaarwisseling even de grens over om hun vuurwerk in Duitsland te kopen. En gelijk hebben ze het vuurwerk bij onze oosterburen is niet alleen mooier maar ook nog een stuk goedkoper vuurwerk te koop dan bij de vuurwerk winkel in Dalfsen.

Bekijk hier ons uitgebreide vuurwerk assortiment.
Vuurwerk Dalfsen

Grenzland-Markt Wielen – vuurwerk kopen in Duitsland.
Dorfstraße 22
49847 Wielen
Telefoon:0049(0) 59 48 / 93 46-0
Website : http://www.grenzland-markt.de/startseite-wielen.php
eMail: wielen@grenzland-markt.de
Afstand Dalfsen is 39 km.

Goedkoper knallen tijdens jaarwisseling 2013.
Over het algemeen kun je stellen dat vuurwerk bij Grenzland-markt Wielen gemiddeld 30% goedkoper is met uitschieters tot 50% in vergelijking met de goedkoopste vuurwerkwinkels in Dalfsen.

Vuurwerk Dalfsen 2013.
Zoekt u een goedkope vuurwerk winkel in regio Dalfsen kom naar Grenzland-markt Wielen op slechts 39 km rijden betaald u de helft minder voor mooier en krachtiger vuurwerk.Een bezoekje aan de Grenzland-markt in Wielen Duitsland zorgt ervoor dat u een stuk goedkoper de jaarwisseling uitschiet. En als u slim bent koopt u de drank en gaat u even goedkoop tanken zo bespaart u nog meer.Grenzland-markt de vuurwerk winkel in de regio Dalfsen.

Grenzland-markt Wielen.
Ook bij de Grenzland-markt in Wielen Duitsland op slechts 39 km vanaf Dalfsen verkopen wij een groot asortiment knal en siervuurwerk. Kom langs en overtuig uzelf dat vuurwerk kopen in Duitsland een stuk voordeliger is.

Grenzland-Markt Wielen – vuurwerk kopen in Duitsland.
Dorfstraße 22
49847 Wielen
Telefoon:0049(0) 59 48 / 93 46-0
Website : http://www.grenzland-markt.de/startseite-wielen.php
eMail: wielen@grenzland-markt.de

Over de gemeente Dalfsen :

Dalfsen is een dorp en gemeente in de streek Salland (Vechtdal). De gemeente maakt deel uit van de provincie Overijssel en is gelegen aan de Overijsselse Vecht. De gemeente telt 27.442 inwoners (1 februari 2012, bron: CBS) op een oppervlakte van 166,50 km² (waarvan 1,32 km² water) en kent een dichtheid van 160 inwoners per vierkante kilometer. De huidige gemeente Dalfsen is op 1 januari 2001 ontstaan uit de samenvoeging van de gemeenten Nieuwleusen en Dalfsen

De naam Dalfsen komen we voor het eerst officieel tegen in het jaar 1231. Dalfsen is de enige grotere plaats aan de Overijsselse Vecht die nooit stadsrechten heeft gekregen. Dit houdt verband met de nabijheid van kasteel Rechteren. Dit kasteel staat net aan de overkant van de Vecht en is gebouwd in het jaar 1320. Het wordt al zes eeuwen bewoond door dezelfde familie.

Den Berg is een havezate aan de Heinoseweg 2.
Aan de uiterste zuidkant van Dalfsen, vlakbij de Overijsselse Vecht, staat de Westermolen, een houten stellingmolen gebouwd in 1818. Op de grens met Nieuwleusen staat de stellingmolen Massier die in 2008 wordt gerestaureerd.

Gemeente Dalfsen:
Ankum-Broekhuizen-Dalfsen-Dalfserveld-Dalmsholte-De Marshoek-De Meele-Den Hulst-Emmen-Engeland-Gerner-Hessum-Holt-Hoonhorst-Lemelerveld-Lenthe-Mataram-Millingen-Nieuwleusen-Ooster Dalfsen-Oudleusen-Oudleusenerveld-Rechteren-Rosengaarde-Ruitenveen-Slennebroek-Strenkhaar-Vennenberg-Welsum.